top of page

Linea Design | Sale

Midj - Armando

Vaste tafel, esthetisch elegant en puur. De eenvoudige structuur maakt het geschikt voor verschillende omgevingen. Veelzijdigheid is het kenmerk van Armando: het kan een bureau, een eettafel, een vergadertafel of een bistrotafel zijn. Het aanbiedingsmodel van 280 x 100 centimeter is te zien in onze showroom. 

Van: €2.940,-

Voor: €1.495,-

Moooi - Love Sofa

Bent u ooit verliefd geworden op een stoel of een bank? Werp uw blik op de Love Sofa van Moooi. Een subtiele uitvoering met een hoge rug in een donkerblauwe stoffering. Het showroommodel is nu te zien in onze showroom. 

VERKOCHT

Montis - George

De George, een product van Montis ontworpen door Gijs Papavoine, staat garant voor optimaal zitcomfort. Het zit- en ruggedeelte van de fauteuil vormen een vloeiende lijn met het kopstuk dat op een radarantenne lijkt. De scharnierende oren aan de uiteinden zorgen voor beslotenheid en de lichtvoetige onderkant maakt het ongecompliceerde, functionele design compleet. Het aanbiedingsmodel is te zien in onze showroom.

Van: €2.788,-

Voor: €1.950,-

Ferro Light - Ghost Disc

De Ghost Disc van Ferro Light; bescheiden van uiterlijk, groots in uitstraling. Elegantie verpakt in een design zo minimalistisch dat je deze bijna uit het oog zou verliezen. Het product wordt gemaakt van een uitzonderlijke kwaliteit gelaserde kunststof. De hoogstaande lichttechniek zit verborgen in het slechts 10 millimeter dikke hart gemaakt van aluminium. Het aanbiedingsmodel is te zien in onze showroom.

Van: €2.373,-

Voor: €1.500,-

bottom of page