top of page

Linea Design | Actueel

Minotti - Yoko

Yoko, een licht en elegant zitontwerp; een Japanse naam en Scandinavische lijnen die samenkomen in een meubelstuk met een esthetische matrix, op smaak gebracht door beide culturen. Het houten frame heeft een verbinding waar het onderstel de armleuning ontmoet, zowel aan de voor- als aan de achterkant: een structurele verbinding die decoratief wordt dankzij het slimme gebruik van het houten materiaal. Nu verkrijgbaar bij Linea Design.

Biegert & Funk - QlockTwo Creator's Edition Glintscape

De QlockTwo Creator's Edition Glintscape van Biegert & Funk, een absolute eye-catcher van 90x90 centimeter voor uw interieur. De plaat van dit unieke product is gemaakt van een miljoen jaar oud sedimentgesteente met een reliëf van willekeurige onregelmatigheden. Deze samenstelling brengt een stukje natuur naar elke ruimte. Nu in onze etalage te bewonderen!

Biegert & Funk - QlockTwo

Tijd; een relatief begrip. Biegert & Funk brengen die in verlichte woorden. De QlockTwo Classic is een eye-catcher aan de wand of als vrijstaand object. Het verwisselbare front van de QlockTwo is gemaakt van roestvrij staal of kunststof en wordt in positie gehouden door magneten. De klok heeft een verwisselbaar front in 20 talen. Een prachtig uurwerk dat u tijdelijk of decennialang zal vergezellen op uw reis door de tijd. 

Catellani & Smith - Jackie O

De Jackie O van Catellani & Smith kenmerkt zich door het simplistische design. Ondanks de minimalistische lichtbronnen creëert de lamp een rustieke en prachtige  sfeer in uw huis. De Jackie O is nu te bewonderen in de showroom van Linea Design.

Riva 1920 - Rialto

De Rialto-serie van Riva 1920 is een unieke collectie van producten vervaardigd uit natuurlijk hout. Designer Giuliano Cappelletti ontwierp onder meer deze kast; een absolute eye-catcher voor uw interieur.

Edra - Standard

Nieuw in de collectie bij Linea Design; Edra. Hun topmodel, Standard van ontwerper Francesco Binfaré, is nu te bewonderen in onze showroom. De bank heeft bijzondere hoeken en kussens die eenvoudig in andere posities geplaatst kunnen worden. Verkrijgbaar in veel stof- en ledersoorten. Exclusief bij Linea Design.

Artisan - Lakri

De Lakri van Artisan is een verfijnd product met vloeiende lijnen. Het tafelblad gaat in een vloeiende beweging door in de poten. De tafel is ontworpen door FILTER, een internationale designstudio voor architectuur uit Sarajevo. De tafel is ontwikkeld met liefde en respect voor het hout, wat maakt dat de oorspronkelijke houtlijnen en -kleuren nog waarneembaar zijn. De tafel is verkrijgbaar in diverse houtsoorten en afmetingen.

Giorgetti - Janet

De Janet, een comfortabele fauteuil van Giorgetti, is een ontwerp van Umberto Asnago. De fauteuil wordt gekarakteriseerd door het stikselwerk aan de binnenzijde van het rugpaneel. Het onderstel is gemaakt van massief canaletto walnoot en metaal. Nu te zien in onze showroom.

Catellani & Smith - Lederam Manta

De Catellani & Smith Lederam Manta is een elegante hanglamp ontworpen door Enzo Catellani. De kap is gemaakt van fiberglas en de lichtbronnen zitten geïntegreerd in twee schijven aan de onderkant. De lamp creëert een sfeervolle en rustieke ambiance en is verkrijgbaar in de uitvoeringen zwart/goud, wit/goud en wit/wit. Linea Design heeft diverse modellen uit de Lederam serie in de showroom.

Moooi - Heracleum

Recent toegevoegd aan het assortiment van Linea Design; Moooi. In deze collectie bevindt zich de Heracleum, een opvallend ontwerp van de Nederlandse designer Bertjan Pot. De Heracleum heeft 63 LED-lampjes die direct door lagen geleidend materiaal in het frame kunnen worden aangedreven, wat resulteert in een verfijnd en elegant design. De hanglamp is verkrijgbaar in verscheidene uitvoeringen en kleuren.

Minotti - Jensen

De Jensen, ontworpen voor Minotti door Rodolfo Dordoni, is een fauteuil met een zeer ingenieus draaisysteem en een elegant triangelvormig onderstel. Dit zorgt ervoor dat de fauteuil altijd terugdraait naar de oorspronkelijke positie. De zitting van ganzendons zorgt voor extra comfort. De collectie is leverbaar in verscheidene stof- en ledersoorten.

Interlubke - Jorel

De Jorel, ontworpen door Philipp Mainzer voor Interlubke, kenmerkt zich door de verticale handgreep en het strakke design. De fronten zijn leverbaar in verschillende breedtes. De laden en de handgreep zijn altijd aan de linker- of rechterzijde, waardoor een asymmetrische verhouding ontstaat.

Minotti - Quincy

De Quincy, een nieuwe bench in de collectie van Minotti, is een simplistisch maar bijzonder meubel dat op zichzelf kan staan of gecombineerd kan worden met een bankstel. De Quincy is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en talloze uitvoeringen.

bottom of page