top of page

Linea Design | Realisaties

Brand van Egmond - Kelp

De Kelp van Brand van Egmond is een unieke sculptuur, waar het handwerk duidelijk zichtbaar is. Doordat diverse metalen vormen en lichtpunten door elkaar heen lopen wordt een prachtig spel van licht en schaduw gecreëerd. Door het design is deze lamp toe te passen in zowel klassieke als moderne interieurs. Het aanbiedingsmodel is te zien in onze showroom. 

Van: €5.905,-
Voor: €3.250,-

Minotti - Alexander

De Alexander van Minotti is een innoverend zitsysteem met verscheidene elementen en vormen die samen gebruikt kunnen worden. Kubistische en gebogen elementen kunnen worden gecombineerd om sfeervolle zithoeken te creëren. Het aanbiedingsmodel is te zien in onze showroom.

Van: €14.355,-
Voor: €9.500,-

Poltrona Frau - Esedra

De Esedra, een product van Poltrona Frau ontworpen door Monica Förster, is een uitnodigende schijfvormige pouffe. De roodleren pouffe is gevuld met polyurethaanschuim alsmede polyester wattenvulling voor ultiem comfort. Het aanbiedingsmodel is te zien in onze showroom.

Van: €2.780,-
Voor: €1.750,-

Montis - Daley

De Daley van Montis, ontworpen door Niels Bendtsen, vergroot je dagelijkse gevoel van vrijheid. Het minimalistische silhouet met zijn strakke belijning geeft deze moderne klassieker een ingetogen uitstraling. Het product biedt de mogelijkheid om diepe en ondiepe elementen te combineren, wat leidt tot een stijlvolle zitbeleving. Het aanbiedingsmodel is te zien in onze showroom.

Van: €7.828,-
Voor: €5.000,-

Minotti - Richards

De Richards van Minotti is een elegante fauteuil met een frame van gelakt metaal en een rug die is gemaakt van lederen koort. Het product is helaas uit collectie en daardoor niet meer leverbaar. Het aanbiedingsmodel is te zien in onze showroom.

Van: €3.180,-
Voor: €1.600,-

bottom of page