Linea Design

Actueel Biegert & Funk - QlockTwo

Tijd; een relatief begrip. Biegert & Funk brengen die in verlichte woorden. De QlockTwo Classic als eye-catcher aan de wand of als vrijstaand object. Het verwisselbare front van de QlockTwo is gemaakt van roestvrij staal of kunststof en wordt in positie gehouden door magnetenIn een tijdspanne van vijf minuten laat de tijd zich op het verlichte panel aflezen. De klok heeft een verwisselbaar front in 20 talen. Een prachtig uurwerk dat u tijdelijk of decennialang zal vergezellen op uw reis door de tijd. 

Naast de QlockTwo Classic en QlockTwo Touch is er nu ook de QlockTwo Creator's Edition; een Special Edition van Biegert & Funk. Met een sensor die het licht automatisch aanpast aan de lichtomstandigheden is deze QlockTwo een elegante aanvulling voor uw interieur.

qlocktwo 01

In navolging van de QlockTwo Creator's Edition introduceren Biegert & Funk een nieuwe variant; de QlockTwo Classic Creator's Edition Metamorphite. Deze editie is gemaakt met een prachtig leisteen en lasergesneden letters. Bekijk de video hieronder voor een korte impressie.

QlockTwo_Creator's_Edition_Metamorphite.mp4

 

 


Biegert & Funk - QlockTwo